De bästa webbhotellen 2019

Det finns väldigt många olika webbhotell att välja på idag. När du väljer webbhotell är det viktigt att du ser till dina behov och vad du behöver. Beroende på om du behöver lite utrymme för domänen eller om du behöver obegränsat finns det några olika aktörer att titta på. Nedan listar vi några av de bästa leverantörerna inom Webbhotell i Sverige som passar just dina behov.

Miss Hosting

Miss Hosting

Det är ett relativt nystartat företag men de är duktiga på det de gör. Hos Miss Hosting kan du installera över 150 applikationer. Det är allt från WordPress och Joomla till phpBB och otroligt många fler. Här kan du enkelt hantera ditt företag, organisation eller privata webbsida utan problem.

De har tre olika paket:

 • Basic 29kr/mån – Du får en hemsida med obegränsad trafik och e-postadresser. Du får också 100 GB så kallad redudant lagring. En annan bra sak är att du får ett gratis “Let’s encrypt” SSL-certifikat, något du ofta får betala för hos andra leverantörer.
 • Professional 69kr/mån – Här får du, förutom det du får i Basic, 10 hemsidor och 250 GB redudant lagring istället för 100 GB. Detta är det mest populära paketet de har och vi förstår varför.
 • Ultimate 109kr/mån – Här snackar vi valuta för pengarna. Du får allt i Basic och Professional. Obegränsat antal hemsidor, Comodo standard SSL, SEO verktyg och obegränsad redudant lagring.

I alla paket ingår också backup, 99,9% garanterad upptid och dygnet runt övervakning av alla tjänster. Det är inte svårt att se varför Miss Hosting är en av de bättre leverantörerna därute.

StableHost

Stable Host

Förutom att det är ett litet företag på endast 15 personer så är det ett riktigt bra webbhotell. Du får välja på fem olika platser att hosta din sida på, Singapore (sydöstra Asien), Amsterdam (Nederländerna), Arizona och Chicago (USA) samt Stockholm (Sverige).

Deras tre paket är:

 • Basic 32kr/mån – Här får du en hemsida med sitebuilder. Obgränsat med utrymme och bandbredd. DDOS-skydd. Perfekt för en första hemsida.
 • Pro 70kr/mån – Obegränsad data, bandbredd och hemsidor. Även denna DDoS-skyddad upp till 2gb/s.
 • Platinum 260kr/mån – Har du större hemsidor som kräver mycket kraft ska du satsa på detta paket. Förutom att du får det som de andra paketen har får du större processorkraft (dubbelt så mycket) och även VIP-support.

En riktigt bra leverantör av webbhotell och väldigt kundorienterat företag.

Surftown

Surftown

De erbjuder endast webbhotell i både Sverige och Danmark. Eftersom de är nischade mot endast webbhotell kan man lita på att de vet vad de pratar om.

 • Starter 25/mån – En hemsida, 20 GB lagringsutrymme och 30 GB trafik/månad. Du får också en Let’s encrypt SSL och daglig backup.
 • Advanced 89kr/mån – Här får du 20 hemsidor, obegränsat antal databaser och 50 GB lagringsutrymme och 50 GB trafik/månad. Även här ingår SSL och daglig backup.
 • Business plus – Du får 30 hemsidor, 100 GB lagringsutrymme och 100 GB trafik per månad med en dedikerad ip-adress. Här får du också ett hemsideprogram med 40 mallar.

Inleed

Inleed

Enkelt och prisvärt webbhotell hittar du i Inleed. Hos dem får du, oavsett paket, obegränsat antal domäner, daglig backup och statistik.

 • Standard 19kr/mån – 2 GB hemsideutrymme, 50 GB trafik/mån och gratis SSL.
 • Special 29kr/mån – Prisvärt med 10 GB utrymme, 250 GB trafik/mån
 • Återförsäljare 99kr/mån – 50 GB utrymme, 2000 GB trafik/mån och ÅF-panel.

Väldigt prisvärt för ditt företag.

Enkel billig och utan krångel. Perfekt för dig som bara vill att det ska fungera.

USProxy