Surfa säkert—inte alls dyrt idag!

VPN

Aldrig tidigare har det varit så viktigt som det är idag att surfa säkert! Allt fler arbetar idag ute på caféer, på tunnelbanan, överallt! Och detta exponerar en och ens nätverksuppkoppling till alla andra som befinner sig i samma nätverk.

Det många inte vet är att när man använder Internet ute så är man inte alls så säker som man tror att man är. Befinner man sig ute i ett offentligt nätverk så kan vem som helst koppla upp sig till samma nätverk och spana på trafiken. Förutsatt att nätverket har tagit sig tiden och implementerat säkerhetsåtgärder för att skydda användare mot eventuella attacker (detta gör överraskande få) så är man alltså helt öppen mot attacker och andra som önskar spana på ens aktivitet i nätverket.

Risken är att man går in på hemsidor och knappar in information som andra i nätverket kan spana upp och är en risk få inte ens vet finns idag. Väldigt lite görs för att göra användare medvetna om riskerna med offentlig nätverk och fler bör vara medvetna om den risk man försätter sig i när man använder Internet ute.

Lösningen är inte så långt ifrån dock. Och är billig. Och oerhört enkel att sätta upp.

VPN—surfa säkert!

Med VPNs surfar du säkert mycket enkel och mycket snabbt!

Undvik dyra kostnader för att säkra din Internet anslutning och surfa på Internet säkert. Med ett bra och kostnadseffektivt VPN kan du väldigt enkelt surfa säkert och vara säker på att ingen, absolut ingen kan komma åt din information och du slipper således ansöka om lån utan UC eller andra finansiella medel för att finansiera ditt köp av ett VPN. Dessa är inte alls dyra idag och kan hittas till oerhört billiga priser!

Det finns få anledningar till att inte slå till.

Såhär skyddar ett VPN dig och din identitet

Ett VPN är en mellanhand mellan dig och hemsidan du besöker.

Det kanske låter som att man gör saker och ting osäkrare—men med ett stort företag som erbjuder VPNs kan du vara säker på att din Internet anslutning går igenom en säker server och någon annan som befinner sig i det nätverk du befinner dig i inte kan snappa upp din aktivitet då de isåfall behöver gå igenom tredjeparten också, som aktivt ser till så att allt du gör förblir hemligt.

När du ansluter dig till en webbplats så kan webbplatsen se allt ifrån din IP-adress, var du är, vilken enhet du använder. När du använder ett offentligt Internet så kan även andra på samma nätverk se samma uppgifter, samt vilka hemsidor du besöker just nu. Om du besöker en hemsida med en osäker URL—eller så kanske du fyllt i kreditkortsuppgifter som du nu skickar till en hemsida via en form—så kan folk som befinner sig i samma nätverk potentiellt snappa upp det du fyllt i formen, förutsatt att formen inte är säker, och således är alla dina uppgifter helt plötsligt hackade och i händerna på en tjuv.

Med ett VPN så går din Internet anslutning alltså till en server någon annan stans i världen. Därefter går denna hemsidan vidare in på hemsidan du besöker och laddar hemsidan, därefter ger den din dator resultat. Du som användare märker ingen skillnad, utan allt är detsamma, men du surfar nu på Internet genom en mellanhand.

För att läsa mer om VPNs och hur de fungerar, sök helt enkelt efter ExpressVPN eller NordVPN på din favorit sökmotor. Mer information finns att hitta på många ställen på Internet idag!

Lycka till! Surfa säkert!

USProxy